MILLORS GOLS

En aquest apartat no ens centrarem en errors arbitrals. Ens dedicarem a anomenar els millors gols de la història en aquest esport.

1- Messi contra el mon: En aquest gol Messi rep un pase a l’altura del mig camp, apartir de aquí Messi comença a driblar deixant enrrere fins a 4 jugadors més el porter. Finalment amb la cama dreta Messi introdueix la pilota a dins la porteria.

 

2- Vaselina de Cancona: Eric Cantona, va marcar un golàs amb la samarreta dem Manchester United. Va xutar a l’estil de vaselina i va passar sutilment per assobre del porter i va acabar entrat per a tota l’escuadra.

 

3- Rabona de Lamela: Lamela jugador del Totenham va marcar de rabona amb un xut molt potent directe a l’escuadra desde fora l’àrea. Aquest gol va ser contra el Astras >Tripolis.

 

4- Xilena de Ibra: Zlatan Ibrahimovic va marcar de xilena camb la samarreta de Suècia contra Anglaterra. Una xilena brutal, realitzada desde casi mig del camp i agafant una altura impesionant que la pilota va cavar entrant.

5- Gol de Roberto Carlos: Roberto Carlos amb la samarreta de Brasil va marcar un gol de falta contra França al mundial del 2002, la falta va ser realitzada desde el mig del camp i la pilota va agafar un afecte impresionant que li va ser impossible per al porter parar la pilota per l’afecte i la potència que portava.