Lliga nacional (España)

Gol de Deulofeu al Màlaga després de sortir la pilota fora: Un dels errors més flagrants d’aquesta Lliga va ser sens dubte el gol de Deulofeu al Màlaga en el minut 2 de partit després que la pilota sortís clarament per la línia de fons. Les imatges no ofereixen dubtes i un simple cop d’ull al VAR n’hi hauria hagut prou per anul·lar un gol més que il·legal.

Bale va haver de ser expulsat per aquesta entrada a Umtiti: Finalment, una altra acció del joc en la qual el VAR resultarà decisiu serà a les agressions o entrades dures mereixedores de vermella. Igual que Sergi Roberto va ser expulsat en un Clàssic per una agressió a Marcelo, també Bale va haver de marxar al vestidor abans de temps per la seva lletja entrada a Umtiti.

Penal decisiu mal assenyalat al Llevant: Igual que es podran xiular penals que se li escapin a l’àrbitre també es podrà corregir una decisió errònia del col·legiat a l’hora d’indicar els onze metres. A la primera jornada d’aquesta Lliga, el Llevant es va imposar (1-0) al Vila-real amb un penal més que dubtós sobre Morales i el mateix equip granota va patir en les seves carns una pena màxima mal assenyalada contra el València (3-1).

Penal no xiulat a Gabi per mà a Balaídos: Els penals seran una altra de les accions del joc en què més incidència tindrà el VAR. Assenyalar una pena màxima que l’àrbitre no vegi en primera instància evitarà moltes protestes i polèmiques. Aquesta mà de Gabi a Balaídos en un partit que l’Atlètic va guanyar 0-1 és un exemple perfecte.

Gol mal anul·lat a Munir davant el Betis: De la mateixa manera, es podrà donar validesa a gols mal anul·lats en primera instància per l’equip arbitral. El de Munir el Betis és un bon exemple en un partit en què el mateix davanter de l’Alabès va veure groga per protestar un clar penal per agafada de Mandi que no va ser assenyalat.