Europeas

Un dels pitgors fallos arbitrals (premier league): Es tracta una de les decisions més polèmiques de la història. És un increïble error arbitral al Newcastle-Burton Albion que ha deixat perplex als aficionats al futbol. Amb 0-0 al marcador, el quadre de Rafael Benítez va marcar a través de la via de penal per obra de Ritchie. No obstant això, en el moment que el jugador va anotar per a les ‘Garses’, un rival local va entrar a l’àrea abans de colpejar la pilota Ritchie i el col·legiat Keith Stroud va xiular falta en contra del Newcastle, en lloc de repetir la pena màxima.

 

La tecnologia ha intervingut en 52 ocasions per evitar errors arbitrals en la Sèrie A italiana:

 – En el derbi de Milà, el VAR va fer la seva aparició per anul·lar un gol als de Spalletti, que en aquest moment gràcies al gol de Ranocchia s’haguessin avançat, però la tecnologia va fer la seva aparició i va detectar el defensa en fora de joc.

– Al Sampdoria-Sassuolo, Torreira migcampista dels locals va aturar amb la mà dins l’àrea, però no es va assenyalar penal perquè les imatges van trigar més temps del degut a arribar.