Més importants

Gol no concedit a Messi a Mestalla: En la visita del Barcelona a Mestalla per enfrontar-se a un València que en aquells dies encara tenia opcions de títol, l’error va ser menys interpretable. Iglesias Villanueva i la seva àrbitre assistent no van donar com a gol una pilota que va entrar completament a la porteria che. Va disparar Messi, la pilota va rebotar al travesser, després en Net, va botar dins de la línia i finalment el propi Net el va rebutjar. «Juguin, juguin», va dir el col·legiat. L’acció va donar la volta al món i el debat de l’ull de falcó es va posar roent. El Barça va empatar a València.

 

Penalti no pitat de Mascherano a Cristiano​​: En un partit que s’enfrontaven el Barça contra el Real Madrid, en el minut 23 Mascherano va protagonitzar l’acció de agafar la samarreta de Cristiano Ronaldo dins de l’àrea, acció que l’àrbit no va conciderar com a penal.

 

Borussia de dortmund 1 –  Madrid 3: En la segona jornada de la Champions league, de la temporada passada, Sergio Ramos va protagonitzar l’acció de unes mans clarísimes dins de l’ària i que van evitar el gol. L’àrbitre del parrtit no va concedir gol i tampoc penal.

 

Bayern 1 – 2 Real Madrid: En les semifinals de la Champions league de la temporada passada, Carvajal va protagonitzar l’acció sobre Lewandowski, on aquest va fer un passe andarrere i Carvajal el va derrivar, acció clara de penal, que l’àrbit no va concedir i el Madrid va acavar guanyant el partit i la eliminatoria.