Copa america

Xile repeteix títol:
La Xarxa va revalidar el tercer trimestre del 2015 i aconseguir la seve Segona corona continental després de dir derrotar l’Argentina en una final que decidirà sobre la tanda d’amics.

L’adéu de Messi:
L’estrella argentina, que va anotar cinc gols i va tornar a Perdre una final, va sorprèn a tots a l’anunciar su adéu a la selecció albiceleste després de dir Caure Davant Xile i fallar un llançament a la tanda de Penals.

Colòmbia, tercera:
La selecció de cafè es converteix en una tercera plaça per primera vegada en els últims 21 anys, mentre que els Estats Units acaba en el quart lloc de la seva millor actuació en les seves quatre participacions en el torneig continental.

L’enuig de Luis Suárez:
El davanter va protagonitzar una de les imatges del torneig. Suárez va tornar a la banqueta i va colpejar diverses vegades el lateral de la banca mentre expressava el seu malestar amb paraules dirigides cap a la part on hi havia els tècnics de la selecció.

La golejada de Xile que va humiliar a Mèxic:
Dos dels favorits es van enfrontar en els quarts de final en un duel que se suposa igualat però acabo sent un dur correctiu per als nord-americans. Quatre gols de Vargas, dues de Puch i un altre d’Alexis van segellar amb el 7-0 la major golejada rebuda pels mexicans en la seva història.

A la competència, almenys en la xarxa contínua, els errors es redueixen, l’explicació que se li dóna a la història de la competència.