Champions league

1- Gol mal anul·lat a Shevchenko: Era un partit que enfrontaven el Barça i el Milan a les semifinals de la temporada 2005-2006. Un centre teledirigit al cap de Shevchenko, on aquest va rematar i va acabar entrant cap al canto invers on Victor Valdès no va poder arribar. El que va fer que s’anul·lés erròniament, va ser la decisió de l’àrbitre on va concedir falta de Shevchenko sobre Puyol, cosa que Puyol va caure ell sol a l’hora de girar-se per cobrir a Shevchenko. Aquestes eliminatòries igualment van aconseguir passar-les els Italians.

2- Barça 1 – 1 Chelsea: Si parlem d’errors arbitrals en la Uefa Champions League, hem de parlar d’aquest partit que es va disputar la temporada 2008-2009 entre el Barça i el Chelsea on va acabar 1-1. En aquest partit van aver-hi diferents errades arbitrals, diferents penals per falta de Dani Alves, un altre per falta d’Abidal, dos no senyalats per falta de Toure Yayà, mans de Piquè dins de l’àrea no assenyalades, i al final del partit després del «Iniestazo» on el Chelsea estava fora de la Champions, unes mans d’Eto’o dins de l’àrea als últims segons del partit que novament no van ser assenyalades. La part injusta per al Barça, és la expulció d’Abidal ja que un jugador del Chelsea se’n anava sol cap a porteria, es va caure ell sol i l’àrbitre va concedir l’expulsió d’Abidal quan ell no el va tocar en cap moment.

Tots aquets errors van fer que el Barça passes a la final de la Champions i l’acabés guanyat a un any perfecte, ja que va ser l’any de les 6 copes.

3- Borussia 3 – 2 Màlaga: És disputava el partit de tornada dels quarts de final de la champions entre el Borussia de Dormund i el Màlaga. El partit venia d’un 1 – 1 en l’anada al camp del Màlaga. El partit va arribar als minuts finals amb un 1 – 2 a favor del Màlaga, tot semblava que el conjunt andalús acabaria passant de ronda, però al minut 90 + 1 Marco Reus va marcar l’empat. L’error d’aquest partit va se clau quan al minut 90+3 Felipe Santana va marcar un gol en fora de joc, ja que ell estava per darrere de tots els jugadors fins-hi-tot del porter, l’àrbit va concedir gol per la remuntada del Broussia de Dormund i donant-li el pas a les semifinals de Champions.

4- Barça 6 – 1 PSG: Per a molta gent, aquest partit és un dels partits més robats de la història d’aquest esport, però això no fa que deixi de treure protagonisme a aquesta remuntada del conjunt blaugrana. L’àrbit va cometre diferents errors en contra del PSG. Penal no assenyalat de Piquè i Mascherano, penal mal assenyalat a Suàrez i Neymar. En conclusió els àrbitres van ajudar la remuntada del Barça.

5- Madrid 4 – 2 Bayern: En aquest partit van haver-hi diferents errades arbitrals, que van fer que el Madrid avançes a les semifinals de la champions. Els errors que van succeir van ser: El partit va arribar a la pròrroga, i al minut 103 Cristiano Ronaldo marcar el 2 – 2 en fora de joc no assenyalat, al minut 108 Marcelo es va quedar sol juntament am Cristiano, i li va passar fent que Cristiano marques el 3 – 2 en fora de joc. La pròrroga venia de una expulsió no merescut de Arturo Vidal que va fer que el Bayern la jugues amb 10 jugadors.